Μοσχάρι με φιστίκια 7 ψήφοι

Από ΓΕΩΡΓΙΑ Κ.
Μοσχάρι με φιστίκια
Μια γεύση που θα μείνει αλησμόνητη . Εξωτική. Έχω μερικές τέτοιες. Το επόμενο θα είναι μια από τα ίδια, εξωτικό φαγητό. Δοκιμάστε το και μετά λέτε την γνώμη σας.
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
500 γρ. φυστίκια
2 κρεμμύδια μεγάλα
4 σκελίδες σκόρδο
1 μια κούπα μαϊντανό
1 κουτάκι ντοματάκια
2 φρέσκες ντομάτες
κανέλα 1 ξυλάκι
αλάτι, πιπέρι, λάδι

Εκτέλεση

Από βραδύς βάζουμε τα φυστικιά στο νερό (όχι για φιστικοβούτυρο). Την άλλη μέρα βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα, με το λαδί και το κρεμμύδι να ροδίσει λίγο. Μετά βάζουμε μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα. Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε τα φυστίκια ξεφλουδισμένα, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να λιώσουν σαν τις πατάτες. Καλή σας όρεξή.
3 αστέρια από 7 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες