Νηστίσιμη κρεμά παγωτό 1 ψήφοι

Από ΣΟΦΙΑ Σ.
Νηστίσιμη κρεμά παγωτό
Η δοσολογία είναι για μια μερίδα, αν θέλετε να κάνετε περισσότερες τη προσαρμόζετε, προσοχή όμως στο μούλτι να βάζετε μια μπανάνα με μια κουταλιά ταχίνι κάθε φορά.
 
 

Υλικά (1)

1 μπανάνα
1 κουταλιά της σούπας ταχίνι με κακάο

Εκτέλεση

Κόβουμε τη μπανάνα σε φέτες και τη βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει για 1-4 ώρες. Στη συνέχεια βάζουμε τις φέτες της μπανάνας και το ταχίνι στο μούλτι μέχρι να γίνουν κρέμα. Χρειάζεται να σταματάμε συχνά και να ανακατεύουμε τον πάτο γιατί κολλάει. Σερβίρουμε αμέσως για να μη ξεπαγώσει.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες