Πατέ ελιάς με δυόσμο, βαλσάμικο και μέλι 14 ψήφοι

Πατέ ελιάς με δυόσμο, βαλσάμικο και μέλι
 
 

Υλικά (1 φλιτζάνι)

200 γρ. ελιές πράσινες
8 φύλλα δυόσμος φρέσκος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο
3 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες καυτερές πιπεριές
1 κουταλιά μέλι θυμαρίσιο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μη θυμαρίσιο)
1/2 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

Τα λιώνουμε όλα μαζί στο μπλέντερ μέχρι να σχηματισθεί ομοιόμορφος πολτός. Το κρυώνουμε στο ψυγείο.
3 αστέρια από 14 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες