Σφιχτοβρασμένα αυγά σε σάλτσα ντομάτας 1 ψήφοι

Σφιχτοβρασμένα αυγά σε σάλτσα ντομάτας
Ένα κύριο πιάτο στο διαιτολόγιο του απλού ανθρώπου. Όπως με όλα τα κύρια πιάτα, η σάλτσα μπορεί να αξιοποιηθεί σερβιρισμένη με ζυμαρικό ως πρώτο πιάτο.
 
 

Υλικά

5 αυγά
8 κουταλιές σπιτική σάλτσα ντομάτας
50 γρ. ξηρά τρίμματα ψωμιού
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα τέσσερα αυγά σε αλατισμένο νερό μέχρι να σφίξουν. Τα ξεφλου-δίζουμε και τα κόβουμε κατά μήκος. Κτυπάμε το τελευταίο αυγό με ένα πιρούνι και βουτάμε τα μισά των αυγών πρώτα στο αυγό και μετά στα τρίμματα. Τηγα-νίζουμε τα αυγά σε καυτό λάδι και τα βάζουμε στη σάλτσα. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά πριν σερβίρουμε.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες