Λιώνετε το ανθότυρο με ενα πιρούνι. Χτυπάτε τα αυγά να αφρατέψουν, προσθέτετε την κανέλα, το ξύσμα και το ανθότυρο και ανακατεύετε καλά να γίνει λείο μίγμα. Ρίχνετε το αλεύρι να γίνει ένα σφιχτό μίγμα που να πλάθεται κι αν χρειαστεί ρίχνετε κι επιπλέον. Σκεπάζετε και αφήνετε για 10 λεπτά. Με αλευρωμένα χεριά πλάθετε σε μπαλάκια και τηγανίζετε σε μπόλικο ζεστό λάδι ώσπου να ροδίζουν γύρω γύρω. Τα αραδιάζετε σε μια πιατέλα, περιχύνετε με μέλι και σερβίρετε τα ζεστά.