Βαλκανική ομελέτα 3 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Βαλκανική ομελέτα
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

4 αυγά
4 πιπεριές
200 γρ. ζαμπόν
200 γρ. γραβιέρα
1 1/2 φλιτζ. γάλα
1 κ.γ. γλυκού αλάτι,
1/4 κ.γ. πιπέρι
ελαιόλαδο για το ταψάκι

Εκτέλεση

Κόψτε τις πιπεριές στη μέση, καθαρίστε και πλύνετε τις καλά. Τοποθετείστε τις στραγγισμένες πιπεριές σαν κούπες σε λαδωμένο ταψάκι. Κόψτε το χοιρομέρι και το τυρί σε κομματάκια και γεμίστε τις πιπεριές. Χτυπήστε τα αυγά με γάλα, αλάτι, πιπέρι και περιχύστε το ταψί, χωρίς να ξεχάσετε τις γεμιστές πιπεριές. Τοποθετείστε το ταψάκι στο μεσαίο διάζωμα του προθερμασμένου φούρνου για να ψηθεί η βαλκανική ομελέτα για 25' στους 200 ώσπου πήξουν τα αυγά.
2 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες