Κοτόπουλο με μπύρα 8 ψήφοι

Κοτόπουλο με μπύρα
 
 

Υλικά (6 μερίδες)


6 μπουτάκια από κοτόπουλο
2 κύβους ζωμός κότας
300 γραμ. χυμό ντομάτας
1 φλιτζάνι μπίρα,
1/4 φλιτζανιού ξίδι
1 κουταλιά σούπας γούστερ σως
1 κουταλάκι τσαγιού πάπρικα
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 κουταλιά σούπας σκούρα ζάχαρη

Εκτέλεση

Σιγοβράζετε για 15 λεπτά τα μπουτάκια, προσθέτοντας τους κύβους λιωμένους σε λίγο ζεστό νερό και κατόπιν τα στραγγίζετε. Ανακατεύετε σε μπολ το χυμό ντομάτας με τα υπόλοιπα υλικά και βάζετε μέσα τα κομμάτια του κοτόπουλου μερικές ώρες, γυρίζοντάς τα πότε πότε. Ψήνετε στη σχάρα αλείφοντας τα συχνά με τη μαρινάτα, ώσπου να ροδίσουν.
2 αστέρια από 8 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες