Μακαρόνια με ελιές 1 ψήφοι

Μακαρόνια με ελιές
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)


400 γρ μακαρόνια μακριά
800 γρ τοματάκια ξεφλουδισμένα και περασμένα στο τρυπητό
100 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια
1 κουταλιά κάπαρη ξεπλυμένη και στραγγισμένη
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη καυτερή
4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση

1. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το σκόρδο και την πιπεριά, προσθέτουμε την τομάτα, αλατίζουμε και ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά. Έπειτα αφαιρούμε το σκόρδο και την πιπεριά και βάζουμε τις ελιές και την κάπαρη.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα μακαρόνια, τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και τα γαρνίρουμε με το μαϊντανό.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες