
Υλικά
 1 κιλό κιλό μοσχάρι  
5-6 κρεμμύδια μικρά
4-5 καρότα
2-3 ρίζες σέλινο
λίγο λάδι
αλάτι και πιπέρι
 
    
    
    
  5-6 κρεμμύδια μικρά
4-5 καρότα
2-3 ρίζες σέλινο
λίγο λάδι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε το λάδι σε μία κατσαρόλα να κάψει-Ρίχνετε τα μισά κρεμμύδια και τα τσιγαρίζετε ελαφρά
-Προσθέτετε το κρέας και αφού το φέρετε δύο βόλτες, το σκεπάζετε με νερό, προσθέτετε τα λαχανικά και τα αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά.

