Μοσχάρι πορτοκαλάτο 1 ψήφοι

Μοσχάρι πορτοκαλάτο
 
 

Υλικά


1 μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
2 κουταλάκια κόρνφλάουρ, χόιζιν και όιστερ σως
1 πορτοκάλι κομμένο σε κυβάκια
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά σε μεγάλα κυβάκια
το ασπράδι ενός αυγού

Εκτέλεση

Μαρινάρουμε για μισή ώρα το κρέας στις σάλτσες με λίγο καλαμποκέλαιο. Το στραγγίζουμε, το περνάμε από το χτυπημένο ασπράδι και το τηγανίζουμε σε καλαμποκέλαιο. Βγάζουμε το κρέας και κάνουμε το ίδιο με τα λαχανικά. Ξαναβάζουμε στο γουόκ το κρέας, προσθέτουμε το πορτοκάλι και τις σάλτσες της μαρινάδας και σοτάρουμε μέχρι να πάρει το φαγητό δύο-τρεις βράσεις.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες