Μους σοκολάτα 2 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Μους σοκολάτα
 
 

Υλικά (6-8 μερίδες)

900 γρ. κουβερτούρα
450 γρ. γάλα
600 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Βάζουμε την κρέμα στον κάδο του μίξερ και την χτυπάμε στην δυνατή ταχύτητα να γίνει σαντιγί. Παράλληλα βάζουμε το γάλα να βράσει και το ρίχνουμε στην κουβερτούρα αφού πρώτα την έχουμε σπάσει σε κομμάτια και την έχουμε βάλει σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί και όταν η σαντιγί μας είναι έτοιμη την βάζουμε και αυτή μέσα και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε την κρέμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει.
Μπορούμε να διακοσμήσουμε με σαντιγί, με ξηρούς καρπούς και ότι άλλο θέλουμε.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες