Ντιπ από πάστα αντσούγας και πράσινες ελιές 4 ψήφοι

Ντιπ από πάστα αντσούγας και πράσινες ελιές
 
 

Υλικά (6 μερίδες)


1,5 κουταλιά πάστα αντσούγας (από σωληνάριο)
1/2 φλιτζάνι ελιές πράσινες γεμιστές με κάπαρη
1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
1 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή κρέμα γάλακτος με λεμόνι ή τυρί κρέμας με λεμόνι
νιφάδες από κόκκινο τσίλι ή λίγο πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

Λιώνουμε όλα μαζί τα συστατικά στο μπλέντερ και παγώνουμε πριν σερβίρουμε.
3 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες