Ο κορμός της τεμπέλας 13 ψήφοι

Από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΡ.
Ο κορμός της τεμπέλας
 
 

Υλικά (20 μερίδες)

1 κουτί νουνού
1 κουτί νερό
1 βιτάμ
6 κουταλιές ζάχαρη
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
2 κουβερτούρες
6 κουταλιές κορν φλάουερ

Εκτέλεση

Παίρνουμε την κατσαρόλα και προσθέτουμε τα υλικά μας, το νερό, το βιτάμ, τη ζάχαρη, το κορν φλάουερ και τις κουβερτούρες και ανακατεύουμε όχι σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει το μίγμα μας. Στο τέλος ρίχνουμε τα μπισκότα αφού τα έχουμε θρυμματίσει με το χέρι τα ανακατεύουμε και εκ των υστέρων βγάζουμε την κατσαρόλα απ΄το μάτι και την αφήνουμε να κρυώσει. παίρνουμε ένα πλαστικό μπολ μακρόστενο και το ρίχνουμε μέσα. Αν θέλουμε μπορούμε να το βάλουμε στο ψυγείο για λίγο μέχρι να σφίξει. Έπειτα φτιάχνουμε σαντιγύ εφόσον μας αρέσει και την ρίχνουμε από πάνω. Διατηρείται στη συντήρηση.
3 αστέρια από 13 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες