Πέννες με σάλτσα τόνου 3 ψήφοι

Πέννες με σάλτσα τόνου
 
 

Υλικά (2 μερίδες)

180 γρ. λευκού τόνου
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
1/2 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου
2 κουταλιές κάπαρη ξεπλυμένη και στραγγισμένη
250 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
500 γρ. σπαγγέτι ή πέννες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ σοτάρουμε τον τριμμένο τόνο στο βούτυρο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά εκτός από την κρέμα και ζεσταίνουμε καλά. Προσθέτουμε την κρέμα χωρίς να την αφήσουμε να βράσει.
3. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε αμέσως σε ζεσταμένα πιάτα ρίχνοντας παρμεζάνα.
4 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες