Πασπαλας 3 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Πασπαλας
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

4-5 κομμάτια πασπαλά, 500 γρ. περίπου (πασπαλας ή κυκλαδίτικο λαρδί)
1 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
5 αυγά χτυπημένα
λίγη ζάχαρη
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τον πασπαλά στο τηγάνι μέσα στο λίπος του.
Προσθέτουμε τις ντομάτες με τη ζάχαρη, το αλατάκι, το πιπέρι και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να απορροφηθούν οι χυμοί.
Ρίχνουμε τα αυγά απαλά να πάνε παντού και να ψηθούν με τα υπόλοιπα υλικά.
Σερβίρουμε τον πασπαλά και τον συνοδεύουμε με χόρτα βραστά η πράσινη σαλάτα.
0 αστέρια από 3 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

Ανήκει στις κατηγορίες