Πατέ τόνου 4 ψήφοι

Πατέ τόνου
 
 

Υλικά (1-1,5 φλιτζάνι)

175 γρ. τόνος από κονσέρβα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
1/4 φλιτζάνι παχιά κρέμα γάλακτος
2-3 σταγόνες ταμπάσκο
1/2 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι και πιπέρι κατά την όρεξη

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε τον τόνο. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα λιώνουμε. Βάζουμε το μίγμα σε πήλινο κεσεδάκι και το παγώνουμε για τρεις ώρες.
1 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες