Ρολάκια γεμιστά με λουκούμια και αμύγδαλα 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ρολάκια γεμιστά με λουκούμια και αμύγδαλα
Εύκολα, νόστιμα και νηστίσιμα.
 
 

Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας
500 γρ. λουκούμια
1 κούπα καβουρδισμένα και χονδροκομμένα αμύγδαλα
λιωμένη μινέρβα για το άλειμμα
άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση

Παίρνουμε ένα φύλλο και το λαδώνουμε. Το διπλώνουμε στην μέση, το ξαναλαδώνουμε και το ξαναδιπλώνουμε. Βάζουμε στην άκρη στην σειρά λουκούμια σε διάφορα χρώματα και πασπαλίζουμε με αμύγδαλα. Λαδώνουμε το υπόλοιπο φύλλο και τυλίγουμε ρολλάκι. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο φτιάχνοντας και τα υπόλοιπα φύλλα. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό ταψί, τα λαδώνουμε και τα ψήνουμε στους 180 °C σε αντίσταση και αέρα μαζί μέχρι να ροδίσουν. Όταν κρυώσουν τα κόβουμε στην μέση και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες