Σαλάτα σελινόριζας γαλλική 4 ψήφοι

Σαλάτα σελινόριζας γαλλική
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


1 μεγάλη σελινόριζα κομμένη σε ψιλά ραβδάκια
αλάτι
2-3 κουταλιές παχιά μαγιονέζα
1/4 κουταλάκι μουστάρδα γαλλική
μαϊντανός και λίγη πάπρικα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

1. Ζεματίζουμε τη σελινόριζα στο τηγάνι σε βραστό αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά ή μέχρι να γίνει τρυφερή. Τη στραγγίζουμε καλά και την αφήνουμε να κρυώσει.
2. Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη σελινόριζα και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε από πάνω το μαϊντανό και την πάπρικα και σερβίρουμε αμέσως.
4 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες