Σπαγγέτι primavera από τα χεριά του σεφ 2 ψήφοι

Σπαγγέτι primavera από τα χεριά του σεφ
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)


1 κιλό ντοματίνια
2 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
ένα ματσάκι φρέσκο βασιλικό
2 κομμάτια μοτσαρέλα κομμένα σε κύβους
1 πακέτο σπαγγέτι νο 7
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε για 10 λεπτά με το ελαιόλαδο το σκόρδο, τα ντοματίνια και τα κρεμμυδάκι.
2. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο νερό και τα στραγγίζουμε.
3. Βάζουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι με τα λαχανικά και τα γυρίζουμε μερικές φορές για να ανακατευτούν καλά με τη σάλτσα.
4. Όταν τα κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες