Τόνος με κοχύλια, ελιές και καυτερές πιπεριές 3 ψήφοι

Τόνος με κοχύλια, ελιές και καυτερές πιπεριές
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


6 πράσινες καυτερές πιπεριές, χωρίς την πέτσα, ξεσποριασμένες και κομμένες
2 κουταλιά έτοιμη τσίλι σος
1 κονσέρβα τόνος λευκός στραγγισμένος και τριμμένος
1/4 φλιτζ μαγιονέζα
2 κουταλάκι έτοιμη χορσράντις σος
4 πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα
50 γρ ελιές πράσινες κομμένες σε φέτες
250 γρ ζυμαρικό κοχύλι ή μακαρόνι
1 αβοκάντο ξεφλουδισμένο χωρίς κουκούτσι και κομμένο
2 μίσχοι φρέσκος κολίαντρος κομμένος

Εκτέλεση

1. Βράζουμε στραγγίζουμε, ξεπλένουμε με κρύο νερό και ξαναστραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά εκτός από το αβοκάντο και τον κολίαντρο και τα αφήνουμε για 2 ώρες, ώστε να ανακατευθούν οι γεύσεις. Γαρνίρουμε με το αβοκάντο και τον κολίαντρο και σερβίρουμε.
2 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες