Φιλέτο τεριγιάκι 2 ψήφοι

Φιλέτο τεριγιάκι
 
 

Υλικά (6 μερίδες)


6 φιλέτα
1/3 φλιτζανιού σόγια σως
1/4 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κουταλάκια τσαγιού ξυσμένο τζίντζερ
2 κουταλιές σούπας σκούρα ζάχαρη
1 κουτάλι σούπας σάλτσα μπάρμπεκιου

Εκτέλεση

Βάζετε τα φιλέτα σε μαρινάτα που θα ετοιμάσετε με τη σόγια σως, το κρασί το σκόρδο, το τζίντζερ, τη σκούρα ζάχαρη και τη σάλτσα μπάρμπεκιου για μερικές ώρες ή μία νύχτα στο ψυγείο σκεπασμένα. Τα στραγγίζετε και τα ψήνετε καλά και από τις δύο πλευρές.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες