Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Μακαρόνια χοντρά με σάλτσα ελιάς και αντσούγας 
Η απλούστατη αυτή σάλτσα ονομάζεται «Μαύρη σάλτσα» στη
Νότια Ιταλία εξαιτίας της μαύρης ελιάς που χρησιμοποιούν.
Νότια Ιταλία εξαιτίας της μαύρης ελιάς που χρησιμοποιούν.
Υλικά
24 ώριμες ελιές μαύρες ή πράσινες ξεσποριασμένες και κομμένες
1/3 φλιτζ ελαιόλαδο
4 φιλέτα αντσούγας λιωμένα
4 φλιτζ μαϊντανός κομμένος
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά και τα αφήνουμε να μείνουν όσο βράζει το ζυμαρικό. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |