Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Ντιπ με αγκινάρα και σπανάκι 
Υλικά
1 αγκινάρα από κονσέρβα στραγγισμένη
λίγο σπανάκι κατεψυγμένο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
4 σταγόνες ταμπάσκο
λίγη πάπρικα ή κατά τη γεύση
¾ φλιτζ. γιαούρτι
λίγο σπανάκι κατεψυγμένο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
4 σταγόνες ταμπάσκο
λίγη πάπρικα ή κατά τη γεύση
¾ φλιτζ. γιαούρτι
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C.2. Κτυπάμε στο μπλέντερ τα πρώτα 6 υλικά. Προσθέτουμε στο μίγμα την πάπρι-κα και ενσωματώνουμε το γιαούρτι. Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
3. Σερβίρουμε μέσα σε ένα καρβέλι ψωμί από όπου έχουμε αφαιρέσει την ψίχα.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |