Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Πάστα σκόρδου 
Η πικάντικη αυτή και αρωματική πάστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαρινάδα για κρέας, κοτόπουλο ή θαλασσινά ή να προστεθεί σε σάλτσες. Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 5 ημέρες. Η πάστα μπορεί να σκουρύνει αλλά παραμένει καλή.
Υλικά (1 φλ.)
1. 2 κεφάλια σκόρδο, οι σκελίδες καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
2. 1/2 φλιτζ. νερό
2. 1/2 φλιτζ. νερό
Εκτέλεση
Λιώνουμε το σκόρδο στο μπλέντερ μαζί με το νερό.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |