Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Χαλβάς Κατερίνας 14 ψήφοι

Χαλβάς Κατερίνας
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (8-12 μερίδες)

2 φλυτζάνια σιμιγδάλι
1 1/2 φλυτζάνια ζάχαρη
1 φλυτζάνι βούτυρο
4 αυγά
1 κουταλιά κανέλλα
1 φλυτζάνι αμύγδαλα

Εκτέλεση

1. Ασπρίζουμε χτυπώντας το βούτυρο με την ζάχαρη σε λεκάνη, προσθέτουμε και το σιμιγδάλι. Χτυπάμε χωριστά τα αυγά, τα οποία ενώνουμε και τα αναμειγνύουμε καλά.
2. Καβουρντίζουμε τα αμύγδαλα και τα προσθέτουμε μαζί με την κανέλλα στη λεκάνη. Βουτυρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε μέσα τη μάζα και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα.
3. Ετοιμάζουμε ένα σιρόπι με το οποίο περιχύνουμε τη φόρμα όταν τη βγάζουμε από τον φούρνο.
3 αστέρια από 14 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια