Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Χοιρινά μπριζολάκια με σος εσπρέσο 2 ψήφοι

Από ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ
Χοιρινά μπριζολάκια με σος εσπρέσο
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά

8 μπριζολάκια χοιρινά (από τον λαιμό)
μισό κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδο
3 ποτηράκια εσπρέσο
2 κουταλιές πευκόμελο
1 κουταλιά γκαράμ μασάλα (από ασιατικό παντοπωλείο)
1,5 κουταλιά αλάτι
2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
Για τη σαλάτα:
1 αγγούρι
1 χούφτα βασιλικός πλατύφυλλος
1 ματσάκι κόλιαντρος φρέσκος
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση

1. Σε ένα κεραμικό σκεύος βάζουμε τα μπριζολάκια και όλα τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε με τα χέρια. Τα αφήνουμε από βραδύς στο ψυγείο ή για 3 ώρες τουλάχιστον σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
2. Ψήνουμε τα μπριζολάκια με ελάχιστο λάδι στο τηγάνι και, αφού ψη-θούν, τα βγάζουμε.
3. Βάζουμε στο τηγάνι τη μαρινάδα και την αφήνουμε να δέσει, περίπου για 7 λεπτά.
4. Για τη σαλάτα κόβουμε το αγγούρι σε μακρόστενες λωρίδες με τον πα-τατοκαθαριστή και ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά.
5. Σερβίρουμε τα μπριζολάκια με την σος και την σαλάτα.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια