Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Ξεκίνησαν από την Κίνα, ήρθαν στην Ιταλία και τώρα αρέσουν σε όλους μας! Ο συνδυασμός τους με κρέας και κιμά είναι πραγματικά υπέροχος.
Απολαύστε ένα από τα 181 εδέσματά μας με ζυμαρικά και κρέας.

-
Βίδες Μαϊάμι με δυο τυριά από το μέλος ΑΝΤΡΙΑΝΟΣ
-
Μπουκατίνια αλά Μόργκαν από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Σπαγγετόπιτα καντόνας από το μέλος ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
-
Σπαγγέτι του καροτσιέρη (spaghetti alla carrettiera) από το μέλος ΑΛΟΝΣΟΣΤο πιάτο αυτό παρουσιάζει μοναδικό ενδιαφέρον και έχει μεγάλη διατροφική αξία. Σερβίρεται με μια ανάμικτη πράσινη σαλάτα.
-
Σπαγγέτι κρεολών από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣΑντί για φρέσκες ντομάτες και μπριζόλα από στρογγυλό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαγειρεμένες ντομάτες, ξεσποριασμένες και ξηραμένο ή καπνιστό μοσχάρι (από 120 ως 250 γρ.)
-
Τηγανητά νουντλ πανσιτ καντόνας από το μέλος ΣΤΕΦΑΝΟΣ
-
Μοσχαράκι γιουβέτσι από το μέλος ΑΝΤΡΙΑΝΟΣ1 1/2 κιλό μοσχάρι 1/2 κιλό κριθαράκι 1 κιλό ώριμες ντομάτες ή ντοματάκια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 κούπα λάδι αλάτι πιπέρι
-
Γιουβέτσι με ζυμαρικό από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣΟφείλει το όνομά του στην τουρκική λέξη για το ρηχό και πλατύ πήλινο για ψήσιμο στο φούρνο σκεύος, όπου μαγειρεύουμε κυρίως κρέας με ζυμαρικά. Το ίδιο νόστιμο με μοσχα¬ράκι ή αρνάκι με κριθαράκι ή μικρό "κυρτό" κοφτό μακαρονάκι που συνήθως πολλοί ονομάζουν "κοράλλι". Βραστά χόρτα ή σαλάτα από φρέσκα λαχανικά συνοδεύουν υπέροχα το γιουβέτσι.
-
Κοχύλια με ζαμπόν, πιπεριές, ούζο και κρεμοτύρι σκόρδου από το μέλος ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
-
Μικρασιατική νοστιμιά (μαντί) από το μέλος ΣΟΥΛΑΗ συνταγή είναι παλιά παραδοσιακή μικρασιάτικη, λέγεται μάντι. Είναι δύσκολη αλλά πεντανόστιμη.
-
Κοτόπουλο ρετσινάτο με μανιτάρια και χυλοπίτες της γιαγιάς από το μέλος ΝΑΤΑΛΙΑ Δ.
-
Το αθώο παστίτσιο από το μέλος ΧΑΡΗΣΠήρα την κλασσική συνταγή του παστίτσιου και την άλλαξα. Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς τύψεις το παστίτσιο με κρούστα γιαουρτιού.
-
Μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα από philadelphia και μουστάρδα από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Καρμπονάρα από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΗ γνήσια!!!
-
Σαλάτα με κοτόπουλο και μακαρόνια από το μέλος ΝΙΚΟΛΕΤΑ Μ.Γευστική και μερακλίδικη.
-
Ταλιατέλες με ψαρονέφρι ογκρατέν πουγκιά από το μέλος ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Μια συνταγή δικής μου επινόησης με καταπληκτικό άρωμα και ονειρική γεύση.
-
Κεφτέδες ραγού με ζυμαρικά από το μέλος ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Η τελευταία συνταγή με κεφτέδες που δίνω και μάλιστα καλύπτει την κατηγορία ζυμαρικών με κρεατικά. Όπως έγραψα για το RAGOUT (ΡΑΓΟΥ), είναι όρος μαγειρικής για οποιοδήποτε κρεατικό κατσαρόλας με λαχανικά κυρίως, είτε πολλά είτε ένα. Στην περίπτωσή μας τομάτα και μαϊντανό.
-
Αρνί γιουβέτσι από το μέλος ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά. Το λατρεύω. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ζωμό από το αρνί ή ζωμό λαχανικών με κύβο λαχανικών.
-
Κοτόπουλο μπουκίτσες με φιογκάκια και γλυκιά πάπρικα από το μέλος ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π.Είναι εξαιρετική και πολύ εύκολη σαν συνταγή και φυσικά πολύ γευστική!
-
Σπαγγέτι αματριτσιάνα με κόκκινο κρασί από το μέλος ΜΑΡΙΑ Α.Για τους λάτρεις της κλασικής ιταλικής κουζίνας. Γιατί δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε στην Ιταλία, μπορούμε και μόνοι μας!
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |