Γαύρος ξιδάτος 4 ψήφοι

Γαύρος ξιδάτος
 
 

Υλικά

1 κιλό γαύρος
50 γρ. αλάτι
1 μπουκάλι ξύδι
3 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση

Βάζουμε τον καθαρισμένο γαύρο σε ένα μπολ σε στρώσεις με αλάτι. Προσθέτουμε το σκόρδο, και το ξύδι και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για δυο μέρες. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κόκαλα από το γαύρο και τον διατηρούμε σε ηλιέλαιο στο ψυγείο.
3 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες