Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Κοτόπουλο με ελιές και σταφίδες πάνω σε κριθαράκι 
Υλικά (1)
120 γρ. κριθαράκι
1 στήθος κοτόπουλο
½ φλ. ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1 φλ. σταφίδες μαύρες
½ κ. γ. σκορδόσκονη
½ φλ. κρεμμύδι κομμένο
½ κ. γ. κανέλα
3 κ. σ. ελαιόλαδο
1 φλ. ζωμός κοτόπουλου από κονσέρβα ή κύβο
1 στήθος κοτόπουλο
½ φλ. ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1 φλ. σταφίδες μαύρες
½ κ. γ. σκορδόσκονη
½ φλ. κρεμμύδι κομμένο
½ κ. γ. κανέλα
3 κ. σ. ελαιόλαδο
1 φλ. ζωμός κοτόπουλου από κονσέρβα ή κύβο
Εκτέλεση
Στεγνώνουμε το κοτόπουλο και το πασπαλίζουμε με σκορδόσοκνη. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι μέχρι να χρυσίσουν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ρίχνουμε τις σταφίδες, τις ελιές και τη κανέλα πάνω στο κοτόπουλο. Μετά ρίχνουμε τον ζωμό. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 25-30 λεπτά. Σερβίρουμε με κριθαράκι ή με ρύζι αν θέλουμε.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |