
Υλικά (4)
500 γρ. ζυμαρικό πεταλούδες
50 γρ. τυρί γκάουντα κομμένο σε μικρούς κύβους
50 γρ. τυρί φέτα
1 φλιτζ. μαγιονέζα
2 φιλέτα από γαύρο ξυδάτο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά κάπαρη
2 κουταλιές καρύδια χοντροκομμένα
1 κουταλάκι λευκό πιπέρι
Αλάτι κατά τη γεύση (αν χρειάζεται)
50 γρ. τυρί γκάουντα κομμένο σε μικρούς κύβους
50 γρ. τυρί φέτα
1 φλιτζ. μαγιονέζα
2 φιλέτα από γαύρο ξυδάτο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά κάπαρη
2 κουταλιές καρύδια χοντροκομμένα
1 κουταλάκι λευκό πιπέρι
Αλάτι κατά τη γεύση (αν χρειάζεται)
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.2. Στο μεταξύ, λιώνουμε τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πηχτή, ομοιόμορφη σάλτσα.
3. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.