
Υλικά (6 μερίδες)
 250 γρ. ζυμαρικό πεταλούδες
1 μικρό μπολ αρακάς
1 μικρό μπολ καλαμπόκι από κονσέρβα
1 μικρό μπολ καρότα κομμένα σε κυβάκια
1/4 του κεφαλιού λάχανο άσπρο
1/4του κεφαλιού λάχανο κόκκινο
1 μαρούλι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ντομάτα
1/3 ενός μέτριου αγγουριού
5 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
100 γρ. τυρί gouda
 
Για την σάλτσα:
120 γρ. μαγιονέζα
4 κουταλιές σούπας κέτσαπ
2 κουταλάκια μουστάρδα
 
    
    
    
  1 μικρό μπολ αρακάς
1 μικρό μπολ καλαμπόκι από κονσέρβα
1 μικρό μπολ καρότα κομμένα σε κυβάκια
1/4 του κεφαλιού λάχανο άσπρο
1/4του κεφαλιού λάχανο κόκκινο
1 μαρούλι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ντομάτα
1/3 ενός μέτριου αγγουριού
5 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
100 γρ. τυρί gouda
Για την σάλτσα:
120 γρ. μαγιονέζα
4 κουταλιές σούπας κέτσαπ
2 κουταλάκια μουστάρδα

