Υλικά (2)
200 γρ. κριθαράκι
250 γρ. συκώτι μόσχου κομμένο σε φέτες
4 ελιές γεμιστές κομμένες σε φέτες
? φλ. μανιτάρια από κονσέρβα
½ κ. γ. Γούστερ σος
1κ. σ. π. αλεύρι και ακόμα λίγο για το τηγάνισμα
2 κ. σ. βούτυρο
1 κ. σ. χυμός λεμονιού
½ κ. γ. αλάτι
250 γρ. συκώτι μόσχου κομμένο σε φέτες
4 ελιές γεμιστές κομμένες σε φέτες
? φλ. μανιτάρια από κονσέρβα
½ κ. γ. Γούστερ σος
1κ. σ. π. αλεύρι και ακόμα λίγο για το τηγάνισμα
2 κ. σ. βούτυρο
1 κ. σ. χυμός λεμονιού
½ κ. γ. αλάτι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.2. Στο μεταξύ αλευρώνουμε τις φέτες του συκωτιού σε αλατισμένο αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε βούτυρο για 6-7 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Προσοχή να μην τις παρατηγανίσουμε. Τις βάζουμε σε ένα ζεσταμένο πιάτο.
3. Ρίχνουμε στο τηγάνι μια κουταλιά αλεύρι, προσθέτουμε ½ φλ. νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύρρευστο. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, τις ελιές, τα μανιτάρια και τη Γούστερ σος και τα αναμιγνύουμε καλά. Όταν το μίγμα ζεσταθεί καλά, το προσθέτουμε σα σάλτσα πάνω στο συκώτι.