Τηγανιά χοιρινή με κρεμά γάλακτος και μανιτάρια 28 ψήφοι

Από ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ.
Τηγανιά χοιρινή με κρεμά γάλακτος και μανιτάρια
Τα Χριστούγεννα πάντα μια τηγανιά είναι απαραίτητη στο τραπέζι. Δοκιμάστε και αυτή, θα ενθουσιαστείτε.
 
 

Υλικά

1 κιλό κρέας χοιρινό για τηγανιά
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
μανιτάρια
1 κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι σε τηγάνι να κάψει και όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε το κρέας. Το γυρίζουμε όσες φορές χρειαστέι για να μη μας καεί, αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να μαλακώσει και να βράσει καλά.
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να ροδοκοκκινήσουν. Οταν είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στο κρέας και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους. Στο τέλος ροσθέτουμε την κρέμα γάλακτος,ανακατεύουμε μέχρι να πήξει και είναι έτοιμο να το σερβίρουμε.
2 αστέρια από 28 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες