Βράζουμε τα μακαρόνια και στη συνέχεια τοποθετούμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι με μέτρια φωτιά να λιώσει. Σοτάρουμε ελαφρά τη μυζήθρα να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα για 3 περίπου λεπτά, ρίχνουμε τα μακαρόνια στη μυζήθρα αφού στραγγιστούν και ανακατεύουμε καλά έχοντας βγάλει το τηγάνι από τη φωτιά. Τέλος τηγανίζουμε και τα αυγά σε λίγο φρέσκο βούτυρο για ελάχιστο χρόνο για να διατηρηθούν μελάτα. Σερβίρουμε με το αυγό στη μέση κάθε πιάτου και γύρω τα μακαρόνια. Όλη η γεύση βασίζεται στην ανάμειξη των μακαρονιών με το αυγό...!!!