Ρέγκα σαγανάκι 4 ψήφοι

Ρέγκα σαγανάκι
 
 

Υλικά


1 ρέγκα καπνιστή
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη
5 κλωναράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
5 κλωναράκια ψιλοκομμένο άνηθο
αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Καθαρίζουμε καλά τη ρέγκα, την ξεκοκαλίζουμε και την κόβουμε σε κομμάτια.
2. Σε ένα σαγανάκι τσιγαρίζουμε ελαφρά το λάδι με το κρεμμύδι, προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ρέγκα.
3. Αφού δέσει η σάλτσα και τραβήξει τα υγρά της, ρίχνουμε και τη ρέγκα και την αφήνουμε να πάρει δυο βράσεις μέχρι να σκορπίσει το άρωμά της στη σάλτσα.
2 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες