
Υλικά
3/4 φλιτζ. μαγιονέζα 
1 κουταλιά συν 1,5 κουταλάκι χυμός λεμονιού
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά κάπαρη ψιλοκομμένη
1 κουταλιά αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
1 φιλέτο αντσούγας ψιλοκομμένο ή 1/2 κουταλάκι πάστα αντσούγας
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
    
    
    
  1 κουταλιά συν 1,5 κουταλάκι χυμός λεμονιού
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά κάπαρη ψιλοκομμένη
1 κουταλιά αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
1 φιλέτο αντσούγας ψιλοκομμένο ή 1/2 κουταλάκι πάστα αντσούγας
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μέτριο μπολ, κτυπάμε μαζί τα συστατικά (φυλάγεται στο ψυγείο μέχρι 3 μέρες.)Σημ: Δίνει περίπου 2 φλιτζ.

