Πένες με σολομό και σος κρόκου 1 ψήφοι

Πένες με σολομό και σος κρόκου
 
 

Υλικά (2 μερίδες)


175 γρ. σος κρόκου (η συνταγή παρακάτω)
200 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα
2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα
150 γρ. πένες
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
φρέσκο πράσο κομμένο για γαρνίρισμα
20 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση

1. Βράζουμε, στραγγίζουμε και κρυώνουμε τις πένες με κρύο νερό.
2. Στο μεταξύ αναμιγνύουμε το βούτυρο, το σολομό και την κρέμα σε ένα τηγάνι σοταρίσματος σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σολομό και μαγειρεύουμε, ώσπου να γίνει αδιαφανής. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και τις κρύες πένες. Μαγειρεύουμε ώσπου η σάλτσα να καλύψει το ζυμαρικό και να χάσει το περισσότερο υγρό της.
3. Γαρνίρουμε με το πράσο.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες