Μακαρονάκι με σολομό και τυρί 5 ψήφοι

Μακαρονάκι με σολομό και τυρί
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

420 γρ. σολομός από κονσέρβα ή φρέσκος, βραστός ή ψητός
225 γρ. μακαρονάκι ή μικρό κοχύλι βρασμένο, στραγγισμένο και κρύο
1 φλιτζ. τυρί mozzarella κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1/2 φλιτζ. κομμένος μαϊντανός
Dressing λεμονιού

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε και τρίβουμε το σολομό. Ανακατεύουμε τον τριμμένο σολομό με τα λοιπά υλικά σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος. Ρίχνουμε το dressing λεμονιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
3 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες