Πένες Φιλαδέλφεια 38 ψήφοι

Από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝ.
Πένες Φιλαδέλφεια
Πολύ εύκολη συνταγή και νόστιμη!
 
 

Υλικά (8 μερίδες)

500 γρ. πέννες
200 γρ. τυρί philadelphia
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 φλιτζ. γάλα
150 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
300 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
6-7 μανιτάρια φρέσκα
1 πιπεριά πράσινη
200 γρ. ζαμπόν
λίγο βιτάμ

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια για 7 λεπτά και σοτάρουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά σε μέτρια καμένο μάτι. Σε ένα βαθύ τάπερ ρίχνουμε τις πέννες, το τυρί philadelphia, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη μοτσαρέλα, το κεφαλοτύρι και το ζαμπόν.
Βάζουμε και τα μανιτάρια με την πιπεριά που έχουμε σοτάρει και ανακατεύουμε πολύ καλά για να πάνε τα υλικά παντού.
Τέλος από πάνω στρώνουμε την παρμεζάνα, τα ρίχνουμε όλα σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Καλή όρεξη!
2 αστέρια από 38 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες