Σολομός λομι (lomi salmon) 5 ψήφοι

Σολομός λομι (lomi salmon)
 
 

Υλικά (2 μερίδες)


225 γρ. σολωμός
5 τομάτες κομμένες σε κύβους
10 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1 κρεμμύδι κομμένο
αλάτι χοντρό

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε το σολωμό για 3 ώρες σε νερό. Αφαιρούμε την πέτσα και τα κόκαλα και τρίβουμε το κρέας. Ανακατεύουμε το σολομό με το αλάτι και το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Αναμιγνύουμε τα υπόλοιπα συστατικά και σερβίρουμε.
1 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες