Ταρατόρ 1 ψήφοι

Από ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ν.
Ταρατόρ
Τέλειο συνοδευτικό για ψητό κρέας.
 
 

Υλικά (4-5)

2 αγγούρια μεγάλα
μισό ματσάκι άνηθο
1 kg γιαούρτι
κρύο νερό
λάδι
αλάτι
3-4 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα αγγούρια και τα κόβουμε σε κύβους ψιλοκόβουμε τον άνηθο, καθαρίζουμε τα σκόρδα και τα τρίβουμε. Στη συνέχεια βάζουμε στο γιαούρτι το νερό, το λάδι και το αλάτι. Στο τέλος ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Διατηρείται στο ψυγείο.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες