Τρουφάκια κορμού με μερέντα 14 ψήφοι

Από ΚΑΡΜΑ
Τρουφάκια κορμού με μερέντα
Γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή.
 
 

Υλικά (35-50 κομμάτια περίπου)

2 πακέτα πτι-μπερ ολικής αλέσεως
1 ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά
1 κουτί μερέντα 500 γρ.
1 σακουλάκι τρούφα πολύχρωμη

Εκτέλεση

Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μεγάλο μπολ, τα ραντίζουμε με το γάλα και στη συνέχεια προσθέτουμε και τη μερέντα. Πλάθουμε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια, τα βάζουμε σε χάρτινα φορμάκια και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε 2 ώρες είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Καλή σας όρεξη!
3 αστέρια από 14 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες