Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Ο συνδυασμός του αυγού με το τυρί αποτελούν σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον γαστριμαργικό παιχνίδι.
Γευτείτε μία από τις 132 συνταγές μας με βάση το τυρί και το αυγό.

-
Τυροκαυτερή παραδοσιακή από το μέλος XRISTOS
-
Ομελέτα με πατάτες από το μέλος LENAKI
-
Σουβλάκια με ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό από το μέλος ΜΙΧΑΕΛΑ
-
Μπρουσκέτες με καπνιστή γαλόπουλα, μοτσαρέλα και ντομάτα από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Μελωμένος ανθότυρος από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΠρόκειται για το απλούστερο επιδόρπιο στον κόσμο, το οποίο συνηθίζεται πολύ στη Κρήτη.
-
Αυγά με χόρτα τσιγαριστά από το μέλος ΙΩΑΝΝΑ Α.Από το Πήλιο μια ακόμη λαχταριστή συνταγή.
-
Τηγανητό ρύζι με αυγό από το μέλος ΤΑΪΛΑΝΔΗΗ γεύση του τηγανητού ρυζιού είναι καλύτερη όταν το έχετε αφήσει να αρπάξει λίγο στο τηγάνι. Για αυτό σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος χρησιμοποιήστε δυνατή φωτιά. (*)Το ρύζι πρέπει να έχει μαγειρευτεί από πριν και να βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου. Μην χρησιμοποιείτε φρεσκομαγειρεμένο ρύζι γιατί το φαγητό θα γίνει πολύ κολλώδες καθώς θα έχει πολύ υγρασία.
-
Ομελέτα με χοιρινό κιμά από το μέλος ΤΑΪΛΑΝΔΗΠρόκειται για ένα από τα βασικότερα πιάτα στη διατροφή των Ταϊλανδών. Μερικές φορές τρώγεται με ρύζι στον ατμό και σάλτσα τσίλι ως ένα γρήγορο γεύμα ή μεζές. Επίσης χρησιμοποιείται ως συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα με κάρυ.
-
Κέικ με πράσο από το μέλος ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ.Τώρα που υπάρχουν πολλά λαχανικά και είναι και νόστιμα λόγω εποχής καλό είναι να το εκμεταλευτούμε. Η συνταγή που θα δώσω είναι λίγο ασυνήθιστη αλλά πιστέψτε με αξίζει ο κόπος.
-
Αυγά γεμιστά με μπέικον και τυρί τσένταρ από το μέλος ΑΝΤΩΝΙΟΣ
-
Απλά γεμιστά αυγά από το μέλος ΑΝΤΩΝΙΟΣΑπλά αλλά γευστικά και κατάλληλα για μεγάλο πλήθος.
-
Παστουρμάς με αυγά από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ
-
Σφιχτοβρασμένα αυγά με πικάντικη σάλτσα από το μέλος ΣΤΕΦΑΝΟΣ* Αν θέλουμε το πιάτο να γίνει ήπιο, βάζουμε 1 κουταλιά sambal olek και 1 κουταλιά γλυκοκαυτερή σος για spring rolls.
-
Σφιχτοβρασμένα αυγά σε σάλτσα ντομάτας Ένα κύριο πιάτο στο διαιτολόγιο του απλού ανθρώπου. Όπως με όλα τα κύρια πιάτα, η σάλτσα μπορεί να αξιοποιηθεί σερβιρισμένη με ζυμαρικό ως πρώτο πιάτο.
-
Fondue τυριών από το μέλος ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣΤο φοντύ μπορεί να ετοιμαστεί και στο τραπέζι . Αν χρησιμοποιείται πήλινο σκεύος φροντίστε να τοποθετήσετε έναν αλουμινένιο δίσκο (ή κάτι τέτοιο) ανάμεσα στο σκεύος και το καμινέτο έτσι ώστε η θερμότητα να απλώνεται ομοιόμορφα . Αυτό παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο στη παρασκευή του και είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε λίγο περισσότερο κρασί.
-
Ψητή φριτάτα με σπανάκι και ζαμπόν από το μέλος ΑΝΤΡΙΑΝΟΣ
-
Φριτάτα με τυρί, λιαστές ντομάτες και βασιλικό από το μέλος ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
-
Φριτάτα από φέτα και φρέσκα μυρωδικά από το μέλος ΑΝΤΩΝΙΟΣΔοκιμάζουμε ότι φρέσκα μυρωδικά μας αρέσουν, όπως ρίγανη, μαντζουράνα, φραγκομαϊντανό κλπ
-
Φριτάτα από σπαγγέτι από το μέλος ΑΝΤΩΝΙΟΣΟ συνδυασμός φριτάτας και σπαγγέτι είναι πραγματικά πολύ ωραίος, ιδίως για το καλοκαίρι και για πικ νικ.
-
Σπανάκι φούρνου από το μέλος ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ.Ένα εύκολα άλλα πολύ θρεπτικό φαγητό για όλες τις εποχές.
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |