Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Ξεκίνησαν από την Κίνα, ήρθαν στην Ιταλία και τώρα αρέσουν σε όλους μας! Ο συνδυασμός τους με χορταρικά και λαχανικά πραγματικά ξεχωρίζει.
Γευτείτε ένα από τα 358 εδέσματά μας με ζυμαρικά και χορταρικά.

-
Φετουτσίνια με φρέσκα μυρωδικά από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣΠολύ απλή μακαρονάδα με μια βάση βότκας και μπόλικα φρέσκα μυρωδικά.
-
Μαλλιά αγγέλου με πικάντικη σάλτσα βότκας από το μέλος ΑΛΟΝΣΟΣΖυμαρικό περιχυμένο με σάλτσα κατά ένα μέρος βότκα και κατά ένα άλλο μερος αραμπιάτα ? με άλλα λόγια μια πικάντικη «ντοματώδης» σάλτσα.
-
Ριγκατόνι με σάλτσα ντομάτας και μυρωδικών από το μέλος ΑΛΟΝΣΟΣ
-
Ταλιατέλες με σάλτσα από ντομάτες λιαστές από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ
-
Μακαρόνι με κόκκινα φασόλια και τόνο από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ
-
Πεταλούδες μεσογειακές από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ
-
Κριθαράκι Πρίμαβερα με λεμόνι από το μέλος ΑΛΟΝΣΟΣΠολύχρωμα λαχανικά και οι γεύσεις του λεμονιού και του θυμαριού κάνουν το κριθαράκι αυτό ιδανικό ανοιξιάτικο πιάτο. Μπορούμε να κόψουμε τα κολοκύθια και το καρότο, αντί να τα τρίψουμε, για να μειώσουμε το χρόνο προετοιμασίας, απλά θα χρειαστεί να τα μαγειρέψουμε λίγο περισσότερο πριν προσθέσουμε το κριθαράκι.
-
Λιγκουίνια με λιαστές ντομάτες (pasta con pomodori secchi, calabria) από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Μινέστρα από το μέλος ΑΝΤΩΝΙΟΣΣπανάκι και χορταρικά χαρίζουν ιδιαίτερη γεύση σ? αυτήν τη σούπα ζυμαρικών.
-
Βίδες με μάραθο, μανιτάρια και ιταλικό μίγμα μυρωδικών από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ(*) ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ: Ίσα μέρη από ρίγανη, μαντζουράνα, θυμάρι, θρούμπι, βασιλικό, δεντρολίβανο και φασκόμηλο. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες λαχανικών ή ανάμικτες. Διατηρείται στο ψυγείο για αρκετές εβδομάδες.
-
Σπαγγέτι με κρεμώδη σάλτσα αβοκάντο από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣΑν διαθέτουμε 15 λεπτά, ένα μπλέντερ και επιθυμία για το καλύτερο υποκατάστατο που γνωρίζει η ανθρωπότητα μιας σάλτσας Αλφρέντο, ιδού τι μπορούμε να κάνουμε:
-
Ρυζομακάρονα Σιγκαπούρης από το μέλος ΑΛΟΝΣΟΣ
-
Νουντλ Σαγκάης ψιλοτηγανισμένα με κοτόπουλο από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Νουντλ Πεκίνου από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Πορτογαλικά σπαγγέτι πιπεράτα από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Φετουτσίνι πόρτοφινο αμπροζίνι από το μέλος ΣΤΕΦΑΝΟΣΤαιριάζει πολύ ωραία με ξηρό λευκό κρασί
-
Ριγκατόνι πόρτοφινο από το μέλος ΣΤΕΦΑΝΟΣΈνα απλό φαγητό υπερπλήρες με γεύση και βιταμίνες. Tα ριγκατόνι είναι καλή επιλογή ζυμαρικού, όταν πρέπει να κρατήσουν τη σάλτσα μέσα τους. Τα κουκουνάρια με τη μεγάλη τους περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λίπη ευνοούν το καρδιαγγειακό σύστημα. Η βιταμίνη D που περιέχουν στηρίζει τα οστά και τα δόντια βελτιώνοντας τη ικανότητα του οργανισμού να απορροφά ασβέστιο. Τα κουκουνάρια πρέπει να είναι φρέσκα, καθώς ταγκιάζουν μετά από 1-2 μήνες. Στο ψυγείο όμως διατηρούνται και μέχρι ένα χρόνο.
-
Πένες της παλιογυναίκας (alla malefemmina) από το μέλος ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣΚατά το θρύλο το όνομα του πιάτου αυτού προέρχεται από το εξαιρετικό άρωμά του, που σαγηνεύει τους πελάτες, όταν όλα τα άλλα μαγικά φίλτρα έχουν αποτύχει. Κατά μιαν άλλη ερμηνεία το πιάτο μπορεί να ετοιμαστεί πολύ γρήγορα, ανάμεσα σε δυο πελάτες.
-
Κοχυλάκια νισουάζ από το μέλος ΑΝΤΩΝΙΟΣ
-
Σπαγγέτι με μαρτίνι από το μέλος ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |